MONTAGE -EN MEETSERVICE

MONTAGE RAAMDECORATIE.

Of het nu een rolgordijn, duorolgordijn, plissé, duette, jaloezie of een vouwgordijn is. Je product wordt vakkundig geplaatst, het product wordt nagekeken en getest op werking. Er wordt standaard gemonteerd op hout, beton of gips.

Het karton wordt altijd afgevoerd!

€ 27,50 per stuk.

Klik hier om direct je montageafspraak te regelen!


Snel! Binnen 1 werkdag na jouw aanvraag word je gebeld voor een afspraak. Het inmeten en de montage kan dan binnen 1-3 weken plaatsvinden.

INMETEN EN ADVIES OP MAAT.

Kun je bij het inmeten van je raamdecoratie wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor meetservice van raambekledingspecialist en wij garanderen dat jouw raamdecoratie altijd past.

We komen dan met alle benodigde kleuren en voorbeelden en nemen direct alle maten op. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op en na akkoord nemen wij de order in bestelling en maken dan ook de montageafspraak.

Klik hier om direct je afspraak te regelen!Snel! Binnen 1 werkdag na jouw aanvraag word je gebeld voor een afspraak. Het inmeten en de montage kan dan binnen 1-3 weken plaatsvinden.

VASTE PRIJSOPGAVE VOORAF!!


Weet waar je aan toe bent. Met de vaste tarieven weet je precies wat de kosten zijn en waar je aan toe bent. Daarnaast krijg je tot 2 jaar garantie op de montage en tot 2 jaar fabrieksgarantie op de producten.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het plaatsen?

Klik hier om direct je afspraak te regelen.

Snel! Binnen 1 werkdag na jouw aanvraag word je gebeld voor een afspraak. Het inmeten en de montage kan dan binnen 1-3 weken plaatsvinden.MONTAGE VAN HORREN.

Uw hor wordt vakkundig gemonteerd, nagekeken en getest op werking.

Ondergrond waarop geplaatst wordt mag hout, beton of aluminium zijn. Andere ondergronden worden per product bekeken en achteraf berekend

Raamhorren worden geplaatst  vanaf € 27,50 per stuk en hordeuren worden geplaatst vanaf € 59,00 per stuk.

Snel! Binnen 1 werkdag na jouw aanvraag word je gebeld voor een afspraak. Het inmeten en de montage kan dan binnen 1-3 weken plaatsvinden.